Noteer 18 november in je agenda en vergeet niet te stemmen!

Nieuws

Meer zeggenschap over de eigen leefomgeving

Gemeentebelangen Eemsdelta wil dat inwoners meer betrokken worden bij alles wat er in hun directe omgeving gebeurd. Cees van Ekelenburg vertelt je er meer over.

Lees verder

Genoeg is genoeg!

Onze gemeente staat vol met wind- en zonneparken. Dit is een doorn in het oog! Edward Stulp neemt je mee in de strijd om hier een einde aan te maken.

Lees verder

Samen in de strijd voor het groenbeleid!

Gemeentebelangen Eemsdelta zet zich in voor een verbetering van het openbaar groen binnen onze nieuwe gemeente. Ga jij samen met ons de strijd aan?

Lees verder

Vrijwilligers

Het werk van de brandweer wordt voor het grootste deel gedaan door gedreven vrijwilligers, naast hun dagelijkse baan. De vrijwilligers van de brandweer zorgen 24/7 voor onze veiligheid. Gemeentebelangen wil deze organisatie een hart onder de riem steken en kenbaar maken dat wij een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om vrijwilligers voor de brandweer te werven. Onze kandidaat en tevens brandweervrouw Anja doet een oproep!

Lees verder

Wij maken ons hard voor veiligheid

Wij staan voor een veilige leefomgeving van de inwoners van onze nieuwe gemeente. Het gaat hierbij om jouw sociale en fysieke veiligheid. Rob Kok vertelt je wat dit inhoudt.

Lees verder

Duurzame energie

Edward Stulp maakt zich hard voor duurzame energie. De afgelopen jaren is er in onze regio veel geïnvesteerd in windmolens. Dit was mogelijk door de energiebelasting die wij de afgelopen jaren hebben betaald. Wij vinden dat duurzame energie goed moet zijn voor het klimaat, voor onze nieuwe gemeente Eemsdelta én voor jouw portemonnee. Hoe wij dit mogelijk gaan maken? Bekijk de video!

Lees verder

De nieuwe Omgevingswet

Vanaf 2022 treedt de Omgevingswet in. Deze wet legt meer verantwoordelijkheid bij de burgers. Het is van groot belang deze wet op de juiste wijze geïmplementeerd wordt binnen onze nieuwe gemeente. En dat doen we natuurlijk samen met jou! Cees van Ekelenburg vertelt je er meer over.

Lees verder

Een veilige leefomgeving

Wij maken ons hard voor een veilige leefomgeving voor alle inwoners van onze gemeente! Rob Kok legt je graag uit hoe we dit gaan realiseren.

Lees verder

Strijd mee voor een verbeterd groenbeleid!

Op veel plaatsen binnen onze gemeente is het groenbeleid niet op orde. Hier willen wij verandering in brengen! Siewert legt je in deze video uit hoe we dit gaan aanpakken in onze nieuwe gemeente Eemsdelta.

Lees verder

Even voorstellen!

Wij zijn de eerste kandidaten op de lijst van Gemeente Belangen Eemsdelta. Wij nemen als politieke partij deel aan de herindelingsverkiezingen Gemeente Eemsdelta op woensdag 18 november 2020.

Lees verder

Het is bijna zover

Op 18 november 2020 is het zover. Dan mogen we met z’n allen naar de stembus voor de herindelingsverkiezingen.

Lees verder