Noteer 18 november in je agenda en vergeet niet te stemmen!

Tim Haan

 

Wat is je naam?

Tim Haan

Politieke partij

Gemeentebelangen Eemsdelta, Lijst 3, positie 7

Personalia

Geboorte datum: 19-9-1988
Geboorte plaats: Delfzijl
Huidige woonplaats: Spijk

Vrijetijdsbesteding

Films, lezen, gamen, politiek

Wie ben ik

Sinds 2018 ben ik raadslid in de Gemeente Delfzijl. Daarvoor verschillende baantjes gehad van callcenter werk in Nederland en het buitenland tot popcorn verkopen in de bioscoop. Naast het raadswerk ben ik Wajonger en weet hoe lastig het kan zijn om je hoofd boven water te houden financieel en op sociaal gebied in deze steeds meer op de individu gefocuste maatschappij.

Waarom sta je op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen Eemsdelta?

Er zijn veel zaken binnen de gemeente waarover mensen zich zorgen maken. Bijna iedereen binnen de gemeente heeft te maken met de aardbevingsschade en er is armoede en werkloosheid. Het landschap verandert voortdurend, waarbij steeds minder ruimte is voor de natuur. Ik geloof in een Gemeente en lokale politiek die er is voor haar inwoners. U bent onze ogen en oren!

Wil je iets kwijt?

De afgelopen maanden waren wat turbulent voor mij. Gemeentebelangen Eemsdelta heeft mij laten zien dat deze partij er is voor iedereen, onafhankelijk van elk landelijke verkiezingsprogramma en het écht doet voor Eemsdelta! Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om met deze brede groep van Gemeentebelangen Eemsdelta het beste te geven voor onze nieuwe gemeente.