Noteer 18 november in je agenda en vergeet niet te stemmen!

Tonnie Schuijl

 

Wat is je naam?

Tonnie Schuijl

Politieke partij

Gemeentebelangen-Eemsdelta, Lijst 3, positie 9

Personalia

Geboorte datum: 25-4-1965
Geboorte plaats: Delfzijl
Huidige woonplaats: Delfzijl

Vrijetijdsbesteding

Weinig tijd voor maar anders Sport, Uitgaan, Gezin, Familie

Wie ben ik

Inmiddels ruim 35 jaren ervaring in leidinggevende functies zowel operationeel als dienstverlenend door gehele land nu werkzaam in new energy markt met focus op Wind en 24/7 Dienstverlening vanuit diverse locaties . Achtergrond ; Bedrijfskunde, Financial, Safety, Sales en Kwaliteit.

Waarom sta je op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen Eemsdelta?

De keuze voor Gemeentebelangen Eemsdelta is voor mij eenvoudig te verklaren. "meeste aandacht voor leefbaarheid voor alle inwoners voor en na de herindeling". Ik bewonder korte lijnen en open wijze van communiceren welke ik herken bij Gemeentebelangen Eemsdelta.  

Wil je iets kwijt?

Het is mijn ambitie om bij te dragen aan de doelstelling om de leefbaarheid voor een ieder beter in te richten binnen de nieuwe gemeente door oa : Wonen met mogelijkheid voor huur , project en doorstroming tot voldoende vrije kavels. Aandacht te verspreiden vanuit aardbevingsproblematiek richting trots op netheid van openbare wegen tot en met groen. Mijn voorkeur gaat naar betrokkenheid in geld en keuze voor inwoners binnen wijken binnen gehele gemeente, mensen moeten verantwoordelijk worden voor keuzes. 
Iedere inwoner keuze te geven voor opleiding tot en met een baan die er toe moet leiden dat de doelstellingen worden behaald. Juiste keuzes maken en mensen eigenaar maken zal boventoon voeren.