Noteer 18 november in je agenda en vergeet niet te stemmen!

Rob Kok

Gemeentebelangen-Eemsdelta, Lijst 3, positie 3

Wie is Rob Kok?

Ik ben geboren op 27-12-1965 in Schinnen. Mijn huidige woonplaats is Holwierde. In mijn vrije tijd doe ik aan ATB fietsen en motor rijden.

 

Wie ben ik

Sinds 2010 jaar actief in de politiek als raadslid voor de lokale partij Gemeentebelangen Eemsdelta.

 

Waarom sta ik op de kandidatenlijst van Gemeentebelangen Eemsdelta

Als lokale partij zijn wij niet verbonden aan een landelijke partij. We hebben daarom alle vrijheid om een sterk en evenwichtig politiek programma op te stellen, waarin wij de belangen van de inwoners op een politiek onafhankelijke basis kunnen behartigen. Hierbij willen wij de inwoners van onze gemeente zoveel mogelijk betrekken.

 

Wil je iets kwijt?

Als ik terug kijk op de afgelopen jaren moet ik helaas constateren dat wij, ongeacht welk probleem of dossier in onze provincie of gemeente speelt, geen hulp krijgen van de landelijke partijen. Daarom zijn lokale partijen de toekomst voor onze gemeente en regio. Als lokale partij zijn wij niet afhankelijk van de politieke richtlijnen en standpunten van een landelijke partij. Als het met een landelijke partij goed of slecht gaat, heeft dit ook zijn weerslag op de stemmen en de zetels in de gemeentelijke politiek. Als onafhankelijke lokale partij hebben we hier geen last van."

 

Lees meer over veiligheid